Φορητό Ψηφιακό Πλανητάριο - Planetarium Οn Τhe GoΔείχνοντας τις συναρπαστικές ανακαλύψεις στην εξερεύνηση του διαστήματος, συμβάλλει στην κατανόηση του κόσμου γύρω μας, ανοίγει τους ορίζοντες των θεατών, εμπνέει και εκπαιδεύει για όσα μας περιβάλλουν, για την ίδια τη Γη και τη θέση μας στο σύμπαν.

Το Φορητό Ψηφιακό Πλανητάριο Planetarium Οn Τhe Go, μοναδικό στο είδος του – μια ειδική ημιμόνιμη φορητή κατασκευή σταθερού θόλου με καρέκλες για τους θεατές, ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα προσφέροντας μία μοναδική οπτικοακουστική διδακτική εμπειρία. Κυρίαρχο χαρακτηριστικό του είναι η ημισφαιρική οθόνη προβολής διαμέτρου 6 μέτρων και με επιφάνεια εμβαδού 57 τετραγωνικών μέτρων! Οι εικόνες προβάλλονται σε όλη την εσωτερική επιφάνεια του θόλου ώστε να περιβάλλουν πλήρως το κοινό, δημιουργώντας ένα απίστευτα εντυπωσιακό περιβάλλον που συναρπάζει.

www.planetariumotg.gr

Η ομάδα μας δημιούργησε το Planetarium on the Go το 2016. Κάθε χρόνο καλύπτουμε απόσταση μεγαλύτερη από την περίμετρο της Γης – πάνω από 40.000 km – φέρνοντας την εξερεύνηση του διαστήματος σε κάθε γωνιά της Ελλάδας!

δείτε τον χάρτη

Από την εκδήλωση με τον Πρέσβη Τζέφρι Ρ. Πάιατ των Ηνωμένων Πολιτειών και του Αστροναύτη Clay C. Anderson της NASA με την υποστήριξη της Αμερικανικής Πρεσβείας στην Ελλάδα – U.S. EMBASSY ATHENS – Athens Science Festival 2019

Το Φορητό Ψηφιακό Πλανητάριο στο Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών σε επετειακή εκδήλωση για τα 150 χρόνια του τηλεσκοπίου Newall.

Στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στην εκδήλωση “Εξερευνώντας τον Εγκέφαλο”, στον Πύργο των Βιβλίων της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδας, σε συνεργασία με την Ακαδημία Νευροεπιστημών και την Ελληνική Εταιρεία Νευροεπιστημών.